SEMITA-DS s.r.o. 

dopravní a inženýrské stavby

Nové parkoviště na ulici Nádražní nabídne přes 30 míst pro auta

Třicet osm parkovacích míst mohou nově využívat lidé na ulici Nádražní ve Valašském Meziříčí. Stavba trvala zhruba dva měsíce. Na parkovišti je i několik míst pro vozíčkáře. Za výstavbu parkoviště včetně přilehlého chodníku a tří nových LED svítidel město zaplatilo skoro 2,8 milionu korun.

Na akutní nedostatek parkovacích míst si dlouhodobě stěžují obyvatelé Valašského Meziříčí. Proto se město rozhodlo vyhovět občanům a vybudovat další nové parkoviště, které bylo v těchto dnech otevřeno v těsné blízkosti nádraží.

Nové parkoviště nabídne 38 parkovacích míst, z toho jsou dvě parkovací místa určeny pro invalidy. Práce byly ukončeny v říjnu. Náklady dosáhly skoro 2,8 milionu korun a vše financovalo město ze svého rozpočtu. Parkoviště není zpoplatněno, občané ho mohou využívat po celý den zdarma,“ sdělil starosta města Robert Stržínek s tím, že v budoucnu přibudou ještě zelené plochy a dětské hřiště.

Stavbu parkoviště prováděla firma Semita – DS z Veřovic.

Zdroj: https://www.valasskemezirici.cz/vismo/dokumenty2.asp?id=28996&n=nove-parkoviste-na-ulici-nadrazni-nabidne-pres-30-mist-pro-auta

CO O NÁS NAPSALI

Stavební úpravy komunikací a zpevněných ploch na ulici Vrchlického

V červnu 2022 se prostranství ve Vésce u ZŠ Npor. Loma v Příboře proměnilo v…

SEMITA-DS s.r.o. je generálním partnerem Kateřinického trailu

Stali jsme se generálním partnerem tradičního běžeckého závodu Kateřinický trail. Jeho 9. ročník se koná…